Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost in the flood

 

Blek var min hy

tom var min blick

kallt var mitt hjärta

orubbat, ensamt

öde i stadens vimmel

 

tunga slag

byggde höga murar

snabba steg

gick alltid förbi

 

jag såg inte någon

ingen såg mig

all tid var besviken

var dag utan rytm

 

du släppte ut håret

du seglade fritt

du fångade drömmen

du tog den och gick

 

jag var bara

lost in the flood”.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-20 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP