Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den suckar

den suckar
den njutningsdricker regn
marken
som så länge suktat
äntligen
får rötter fukt
och
dofterna av det gröna
jublar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-20 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP