Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Bing.


Kärlekens mångfacetterade tavla





Kärlek är inte ett helt okomplicerat fenomen att förklara

Inte så lätt att begripa


Kärleken kanske är i betraktarens ögon



Låt då den betraktande se kärlek

Och om möjligt



Se betraktarens kärlek.




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-20 19:18



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Så klarsynta rader om kärleken är det sällan man läser!
En så jäkla härlig tavla du målat, Mike!

Bokmärker!
2016-05-23

  Alysse VIP
Ja, kärleken är mångfacetterad

Kärleksfullt skrivet
2016-05-20

  bumerang
En önskedröm jag kan ta till mig.
Utifrån min värld.
Nåt man ville kunna påverka
Men som bara de sublima makterna
Förmår.
De man endast ksn bedja om.
2016-05-20

  överlevaren VIP
Väldigt vackert!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt