Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma för evigt

 

Den milda solens leende berörde mig

för första gången strök livet sitt hopp

över mina trötta ögon

jag är här nu, viskade kärleken

plocka mig, ta hela mig i dina händer

hantera mig med ömhet och varsamhet

göd mig, befrukta mig ofta

då kommer jag att blomma för evigt…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-20 20:12



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Allt behöver näring för att växa och leva
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP