Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnar



Släpper fram
små intuitiva
pensel ord
indigobarn och saffransmjukt
trängs med karminorött och guld
i mitt inre rum




Bunden vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-20 22:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1595498

2016-05-24

    ej medlem längre
En färggnistrande tavla med ord!
2016-05-21

  Karina"Kia"
Solbetänksam och oerhört vackert med poetpennan du skriver enkelt djup några få rader..Vackert..men lämnar oss alla i ett huvudtänk!
Du är en människa med en känsla va ett ljustänk i dikten du ger liv in i ditt hemliga rum...
Härligt att kunna få känna en färgstark person!
2016-05-21

  Blomma-Stjärna VIP
vacker målning i din poesi
2016-05-20

    ej medlem längre
Fint :)
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP