Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katter kan minsann...


Nattljud

Vaknar av ett mystiskt ljud
näsan har nått på känn
Rysning rinner längs min hud
sinnet är på spänn

Konstig är min sovrumsluft
vad är det för ett snus
Tankar bortom allt förnuft
finns här andar i mitt hus

Men lösningen jag fann
det var faktiskt katten
De kan också minsann
snarka högt om natten




Övriga genrer av hawkeye
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-05-06 14:02



Bookmark and Share


    Jess81
haha, den här var riktigt rolig och underfundig =)
2006-05-08

    Xena
hahaha min hund brukade fjärta.... HÖGT....
husdjur... haha
härlig text
2006-05-06

    Aliah
Å, vilken söt dikt!
2006-05-06

  * Ammi *
javisst snarkar katter, jag hade en som snarkade jättehögt! Men det känns tryggt på nåt sätt, kissen jag har nu snarkar emellanåt och andas ganska högt när den sover djupt...........sällskap.....närhet........liv
2006-05-06

  Christine
Ja, så där är det! Har själv två katter som brukar ha skumma saker för sig på natten så man vaknar. Tog ett tag innan jag vande mig vid det. Ibland undrar man ju om det är spöken eller katten =)
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye