Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblindad av kärlekens strategi

 

Det går kvällar ibland,
då jag inte ens undrar vad du gör
Känslorna som en gång fanns,
mig inte förgör

Men minnen tränger sig ändock på
Får mitt hjärta,
min puls att slå
Jag är stark
och står emot,
fäller ingen tår
Men det fanns stunder,
jag minns dem som igår

En kyss i nacken,
en puss på kind
Pratstunder i skymningens
sena timma,
jag blir påmind
Jag hör låtar på radion,
målar upp bilder av dig
Det kittlar mitt inre,
och det stör mig

Fina ord har viskats
i mitt öra
Ord som nu saknar betydelse
Allt är en enda röra
Tittar på hjärtan
du skrev i berusning
Menade inget,
det fanns ej
någon sann tjusning

Känslor som rusade iväg,
och skapade magi
Förtrollade känslor,
förblindade av
kärlekens strategi

Det går kvällar ibland,
då jag inte ens undrar
vad du gör
Livet går vidare,
känslor svalnar
och dör

(repris)

Kika gärna på min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-21 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale