Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte vara någon annan än dig själv ...

... vare sig på nätet
eller i verkliga livet!

Kan förstå 
varför många känner behov
av att få fly sina verkliga jag
och eller försköna desamma
genom att göra så ...

Men!

Förr eller senare
kommer du bara
på ett eller annat sätt
lyckas med att såra någon annan,
göra någon besviken och eller förbannad
när den upptäcker vem du egentligen är ...

... och dessutom riskerar du 
att förlora människor du lär känna
som skulle ha tyckt om dig 
och kunnat blivit dina vänner för den du är ...

Men allra mest 
kommer du att såra dig själv
över tid ...

Du är värd all uppskattning
bekräftelse och inklusion
för den du verkligen är 
som individ och person!

Tro på dig själv och ditt eget värde!

De som inte uppskattar dig för den du är
är inte några människor du ska släppa in
i din intima sfär!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 743 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-05-21 16:18



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
alltid
oavsett ska man
vara sig själv
kloka och hoppfulla rader
2016-05-22

  Valkyria-Fatale
Man ska alltid vara sig själv, i den fullständighet man är.

Och de som inte gillar den fullständigheten, kan vända om direkt.
2016-05-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
To be an actor like a profet på nätet är inte lika med att vara det in private,där de flesta gifter sig som främlingar men skiljer sig som kändisar.
2016-05-21

  Angela Bohlin VIP
Kloka rader Peter!
2016-05-21

  WyS VIP
Bra sagt!!!
2016-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Viktig uppmaning...fint skrivet...
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP