Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TED

 

 

Ett tåg kom in på stationen

och en fri ande svävade över Häggvik station.

 

Jag kom och gick där på perrongen 

när en bårvagn kom förbi 

och jag visste inte då

att en röst hade tystnat.

 

En själ flydde från sin egen verklighet 

och svävade bort över himmelen.

 

Solen sjönk ner en sommarmorgon

för skina på ett annat ställe.

 

Ett tåg kom in på stationen

och en fri ande svävade över Häggvik station.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-21 20:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande ord om Ted...
2016-05-23

  Bibbi VIP
Så fint formulerat.
2016-05-21

    ej medlem längre
Ja, han är saknad!
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP