Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånat foto


En sådan underbar "healinghelg"

Idag börjar min resa med kropp och själ
att ge resultat som heter duga.

Mitt välbefinnande har landat på rätt plan,
njuter med alla tentakler som tar mig bort till oändliga viddar
av lust och spelande lärkor.

Kroppens alla trådar böjs och tänjs så till den grad
att musten går ur dig och du faller i trans.

Värken strömmar ut i alla leder så att du inte förmår mer,
ditt inre är vekare än nånsin och du domnar bort .

Upp igen ! Känn alla muskler som spänns till bristningsgränsen,
huvudet pumpar ur allt vett och sans.

Lever om pånytt och känner en "healingkänsla" i hela mig ta form. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-22 07:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Har man fått ordning på kropp och själ, så kan man strunta i resten.
2016-05-23

  Valter Örn VIP
Oj va avundsjuk jag blev när jag läste din text. I går kväll satt jag och gluttade i en bok som handlade om Alfta Rehab Center. Den hette "Rörelse är liv", Goda råd för att komma igång och få ett rörligare liv. Men det gäller att inte bara läsa om det; man måste komma till skott och det har du gjort !
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP