Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pollen

våren kommen är

med pollen den kommer

vad händer

vad sker

världen slår slint

människor mår dåligt

depressioner

utmattning

ingen ork

hjärnan slår slint 

hos folk i allmänhet

i samma veva som pollen

våren kom 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-22 09:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat om pollen som är ett aber för många när våren kommer!
2016-06-24

  ULJO
Ja den som lider av pollen problemen lider jag med
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77