Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småbarnstid

för tretton år sedan 

nära livet jag voro

fick en liten 

liten fågelunge

ut kom världens 

finaste lilla kille jag skådat

småbarnstid

småbarnsår förblir

ett minne blott 

bleknar med åren 

nu 

idag 

jag skådade  

världens finaste lilla tjej 

hon var också lika liten 

som en fågelunge

småbarnstid

småbarnsår äro tillbaka

med buller

med bång

härliga smått

kaotiska tid 

åh vad jag älskar 

att vara mamma 

tretton år senare 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-22 09:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och klokt skaldat om livet med småbarn!
2016-06-24

  ULJO
Så fint skrivet om denna fina tid i livet
2016-05-22

  Rise Little One
En underbar tid att njuta av fullt ut....
2016-05-22

  mare VIP
Härlig tid
underbart
att få vara
mamma
förstår dig! ;)

2016-05-22

    ej medlem längre
Vilken glädje och tacksamhet dina vackra ord förmedlar.
2016-05-22

  Ninananonia VIP
Underbart.. Det bästa..
2016-05-22

  rondell
Såå fint skrivet! Tycker om..
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77