Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finn

finn din ro

finn din plats

finn dig själv 

finn dina egna tankar 

finn livet det vackra 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-22 10:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fina tankar du delar med dig av!
2016-06-24

  Zandor
finna fann funnit...funnen...menar du kanske ;-)
2016-05-23

  Kjell Åhsberg
En uppmaning som många nutidsmänniskor inte klarar av, men som är värt ett verkligt försök.
2016-05-22

  Ninananonia VIP
Jag finner det i orden dina.. :)
2016-05-22

  rondell
Fina tankar! Tycker om..
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77