Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Comptine d'Un Autre Été- Die fabelhafte Welt der Amélie Piano [Large Version 2010]


Dansar i djup

I viskande själars törst

vi dansar i djup

 

en blågrön ocean 

av liv 

 

i tystnadens stillhet

sträcker vi våra händer mot ytan

 

andas vi som havet i våra själar

ty kärleken är en dröm

 

så vacker att den blir sann

 

I viskande själars törst

vi dansar i djup

 



 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-22 10:06



Bookmark and Share


  Fred Linz
Jag ser din längtan i det azurfärgade djupet andas med gälar av spunnen kärlek



2016-05-23

  Nannie
nice
2016-05-22

  Fem hjärtan VIP
En fröjd att läsa dina vackra rader!
2016-05-22

    Peter Söderqvist
Jag gillar hur du hanterar drömmen som skapar en sanning.
Fint.
2016-05-22

  ULJO
Fin läsning du bjuder, jag njuter
2016-05-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Behöver du en tangokavaljer?
2016-05-22

    ej medlem längre
tystnaden dikten andas med bjuder du på i mellanrummen. fint tänkt.
2016-05-22

    ej medlem längre
Tack för att du bjuder en stund av total njutning!
2016-05-22

  rondell
Så fint skriftad!
2016-05-22

  M:tin
Så vackert om själars törst i djup!!!!!!
2016-05-22

  Sofhia Wirström
din dikt är varm
kärleksfull
och vacker
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP