Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glömd så fort vi skils


Hörs i nästa vecka

Vi hörs i nästa vecka sa han,
jag kände mig bara tom
Kunde bara tänka på,
vem han träffar härnäst
Känner hon samma sak som jag,
förnedrad, förnekad, glömd så fort vi skils




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-05-22 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa