Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar kärlek i mitt liv

 

 

//saknar dig min Amour

minnen i mitt hjärta bor

mitt kvinnofrö 

är inkapslat och håller på att dö

jag hoppas och jag tror

att något snart inom mig gror

möter passionen igen

väcker kvinnan till liv

från den kvinnliga dödens ö//




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 601 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-23 00:34



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Sorgsam, smärtsamt. Det finns hopp.
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale