Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född att älskas


allt började med dig

du var förlängningen

av mig


och hur jag än försöker

når jag inte fram


kanske är det mig jag söker

genom dig


svaren på vad som gick fel

är förgängligt

och betyder ingenting längre


du är kommen av mig

född att släppas taget om





















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-23 12:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag har inget svar här men önskade att jag hade det.
2016-05-26

    ej medlem längre
Texten är väldig berörande.
2016-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som får mig att tänka på mamma-barn relation!
Så tänker jag.
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP