Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog mig för given

 

Plötsligt en dag

fanns Du här

En promenad över ängarna

och bland alla blommor

plockade du upp mig

Jag var speciell

Din speciella

Du vårdade mig ömt

satte mig i din finaste vas

Vattnade och gav näring

och jag blommade ut

i den allra vackraste prakt

Du tog hand om mig

pratade med mig

såg mig

och älskade mig

***

men någonstans gick det fel

tiden från mig

blev mer och mer frånvarande

du glömde att vattna

du såg mig inte längre

jag blev en självklar bakgrundsbild

en dammig prydnadssak

utan värde för dig

du tog mig för given

och pratet avtog

du slarvade med att ta hand om mig

du gav mig inte syret längre

och jag vissnade till slut

och dog

 ***

 

Bilden nedan (på mig): Min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

12249862_10207058122905113_5650590999239176754_n

 

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 17:45



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Det gör ont.
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale