Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du letar fel och har fel

 

 

Pratar jag för mycket

Har jag fel intressen

Vad är det som är fel

Har du rädsla för

den psykiska stressen

Vad är det som inte passar

som får dig att tveka

Är knappast fel med ingressen

Varför vill du inte inleda en relation

lära känna min passion

släng av dig grupptryckspressen

Varför hesitera

kom närmre, var inte rädd

bekanta dig med kvinnodressen

Innanför finns härlighet

men du ger mig inte chansen

och det gör mig uppriktigt ledsen...

 

(there´s plenty of good in me,

but you are to blind to see)

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-23 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale