Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller dig än

 

Jag såg dig gå i en dröm

jag kunde inte släppa din hand

jag höll dig ännu

när jag såg dig gå.

 

Jag såg dig älska en annan man

när sommarn sakta fick sitt slut

mitt hjärta gömde sina slag

när jag såg dig älska

en annan.

 

Jag hörde ljudet av ditt skratt

men inte varifrån det kom

någon fick ditt skratt

men det var inte jag.

 

Jag såg dig gå i en dröm

men jag håller dig än…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-23 19:22



Bookmark and Share


  Änglaögon
Fint om saknad och längtan.
2016-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord talar så oändligt sorgset om saknad kärlek.
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP