Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snyft

 

snyft

Du gör mig så besviken

inger mig falska hopp

rusar mitt hjärta

i onödig galopp

slog mig en signal

läste mellan rad

för en sekund

blev jag hel och total

men det visade sig

vara en charad

 

nu svarar du inte när jag ringer

jag är betydelselös

du twistar som en swinger

och känslor somnar i sin kuvös

trodde du skulle komma hit

men ack och ve

jag gick på en nit...

snyft

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-23 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale