Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är luft

 

Jag har svårt att motstå

Det är destruktivt

Men ändå är jag fast

Jag är luft för dig

men du vill andas av mig

ibland

 

Jag borde veta bättre

men ändå ger jag efter

Ett litet paket Ballerinakex

Du kommer och nafsar och tuggar i dig

Sedan lämnar du smulorna

Du går

ostädat beteende

 

Sårad i själen får det fortgå

Mitt val

där jag gör fel

tillåter

 

Jag är inte värd den behandlingen

måste sätta stopp

Men du är mitt sista syre

utan dig kan jag inte andas

Så vad har jag för val

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-23 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet.
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale