Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poff - å så var det slut

 

***

NU

är det definitivt slut

Det är The End

i sinnet

No more You

Du ska bort från minnet

***

Det är över

Resan har nått sitt mål

Stjärnorna har slocknat

Jag är borta från dina spår

inga fler känslor i skål

och i hjärtat mitt 

lämnar du ett stort hål

***

Vi har passerat

Vi är The End

Hör aldrig mer av dig

Blir inga fler 

Send

***

Vi är över,

det är slut

och till ända

Jag är inget som du behöver

Alla känslor är brända

***

Vi gick upp i rök

Poff - och det yrde

Skildes i våra vägar

Från varandra

Det var så ödet styrde

Det blir ej mera vi

Jag får acceptera

Vi har bytts ut till Ni

***

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-23 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale