Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dagar som passerar utan oss


jag bär min sorg inuti

utåt är jag glad

skrattar jag

men kanske inte varje dag

ibland målar saknaden

mina väggar i svart

skymmer solen

andra dagar

är det som om

du aldrig fattats oss

men under ytan bubblar det

det förflutna passerar revy

allt känns som på film

inte verkligt

det är då jag går

ner till gläntan

väter jorden med mina tårar

och ber till högre makter

att du en dag

ska komma tillbaka

att du en dag

ska sluta hata












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 668 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-24 11:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"det är då jag går

ner till gläntan

väter jorden med mina tårar

och ber till högre makter

att du en dag

ska komma tillbaka

att du en dag

ska sluta hata"


Starkt skrivet.
2016-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Du har öppnat en dörr till en för mig okänd värld.
Det känns som om jag förstår hur tungt det är trots att jag inte vet.
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP