Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolthetens gren

 

Nu är jag befriad

jag har vandrat i nåd

varit nära det yttersta

men funnit en tråd

som ska leda mig dit

där inget avstånd bär hän

jag gläds i det lilla

men finner stolthetens gren.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-24 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP