Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns i sjön

 
 

Bara vara vänner
Jaha, det är så Du känner
De känslor som en gång fanns,
dog, och det finns ingen ny chans
Sinnet har somnat
Kroppen har domnat
och allt är i obalans...

Bara vara vänner
Jaha, det är så du känner
Kastar bort beröring
No more förföring
Hjärtat har stannat
Du tänker på annat
Och jag får fiska efter en ny öring...

(there is plenty of fish in the sea)




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-24 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale