Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tell´em now

 

tar på rånarluvan och går till jobbet (06.17)

stämplar in (07.00)
,som fan och
börjar genast

rimma

 

i kassan, på lagret (innan kl 8)
stirrar dom så in i satan
på mig, vilken grej

jag gör mig ett namn
på bröstet; ICAMAXI-
skylten i platinadiamant

ett guldgult maskrosknull (18.05)

som memorerat kvarteren
(Lilja, Blåregn och Konvalj)

 

Taxar ut från terminalen. (20.01)
Checkar ciggens placering
,bröstfickan tigger efter mer (02.34)

 

ligger lågt, ligger ner (03.57)

 

(.)




Övriga genrer (Satir) av Infinita
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-24 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita