Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenfolk; kort

 

på baksidan;

möter stenfolkets ansikten ansikten
dess fåror liknar rännilar - gråtvatten

 

aska - luft - aska

 

så trampas nya rynkor upp, stålvagnars
den trötthet som ej förlamar försvinner

 

ett glädjefyllt återseende blir ett kort,
(Frau Z und Herr Z mit Kinder A, B, C)
och därefter törstar, spår efter spår




Fri vers (Prosapoesi) av Infinita
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-04 19:11



Bookmark and Share


  cilax VIP
du återkommer till tunga ämnen. tack
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita