Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blev du


Det ser ut som om vi hatar varandra,
men i kärlek är ingenting förbjudet.


Du dödar min randiga katt.
Jag pissar utanför din dörr.


Våra barn delar förskola,
och den dag jag bjuder in dig
lägrar sig himmelen över.

 

Våra An Sikt En

 

Du ler innan jag skjuter.




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-30 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita