Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville mig själv

 

somliga andas

 

när löv faller här
stupar andra död
någonannanstans

människan hatar människan
hatar människan människan
hatar hatar människan hatar

älskar bara sina egna
sina barn, sig själv, sig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-30 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita