Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad är; Bottendöd och gröna rum


De får poäng - 2, 4, 6
ibland åtta eller högre

 

Men jag lyssnar in och hör "Mayday, Mayday!"
och tystnaden mellan sjömilens svarta fartyg.


(Det långt mellan bottendöd och gröna rum.)

 

Det är här jag hänförs och förtvivlas,
i tystnaden mellan ljuden
av de som då snart inte längre är här...

Hur hittar man fram i tid?
:till rytmen mellan andning och slagskepp:

 

Jag dröjer med mina svar, som om, som:
"Jag hörde dem, men hör dem inte mer".

 

Och ett slutligt eko
av mig själv av mig själv
av mig själv, avavav;

 

Men tystnaden finner mig.

 




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-16 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita