Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var förberedd på att klä av dig direkt







 

Mitt hem är ett växthus,
med temp av hetta
Går här med rumpan bar,
sitter naken i soffan
med kroppen den nätta
Hur kan det vara så varmt,
i grader av trettiotvå
Inomhus i mitt vardagsrum,
alla fönster är öppna,
men det är varmt ändå


Svettas ihjäl,
det rinner ner för min panna,
dricker vatten i ett
Som att sitta i en överhettad bastu,
där syftet är att bränna fett
Kommer du hem till mig,
bör du vara förberedd
att klä av dig
Elementen är kalla,
och vinden utifrån
hjälper knappast
påklädda dig


Nej, här i mitt hem
är det varmt som i en öken
Svårt att andas då luften är torr,
och även mixad med cigarettröken
Varsågod och stig på,
välkommen in,
till min heta boning
på andra våning
Om jag öppnar dörren
spritt språngande naken,
du av värmen slås direkt,
och kanske svimmar av,
av både synen och av trycket
från värmen i överraskande förvåning...

 









Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-25 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale