Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning


Under denna tid
doftar små ämnen grönt

När skuggan ger sinnesro
regnet faller ner

Höjer frekvensen
Lägger mig ner

Jag är hög av lust
det doftar gott

Bland molnen möts
energier

vars ända uppgift
är njutning








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-25 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP