Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Audiofire Studios - The Future of Mankind [Beautiful Inspirational Orchestral]


Där själarna bor

Låt mig finna din himmel

i solnedgången

där hav möter himmel

 

jag är ett skepp utan hav utan himmel

snälla låt mig få finnas

i ditt hav i din himmel

 

du som är där

ovan moln

 

låt mig finna hopp

tro och kärlek

i havet vid stranden jag söker din själ

 

jag söker dig där 

där vågorna smeker

 

jag söker dig där i din himmel

 

där där själarna bor

 

ja där vill jag också bo

 

låt mig få finna din himmel

i solnedgången

där hav möter himmel

 

och jag vill att du älskar mig så

så som du älskar din himmel

 

i havet vid stranden jag söker din själ

i havet vid stranden jag älskar din själ

 

jag ber dig så kom och älska min själ

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-25 16:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2016-05-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Det finns en liten italiensk restaurang vi slutet av universum var vi brukar samlas inför avresan till nästa kosmiska Imperium - Välkommen att titta in något något tag.... för närvarande jobbar jag som bartender där.
2016-05-26

  Alysse VIP
Kärlekspoesi, vackert och ljuvligt
själarnas närhet
2016-05-26

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert skriver du!
2016-05-26

  rondell
Så fin och kärleksfull!!!
2016-05-25

    Birgersdotter VIP
Magiskt vacker!
2016-05-25

  Katinka VIP
Djup och innerlig och mycket mycket vacker poesi.
2016-05-25

    Dan Myrbeck
Vacker o fin
2016-05-25

    ej medlem längre
Musiken och orden ger själen ny kraft!
2016-05-25

  WyS VIP
Fin och romantisk!
2016-05-25

  ULJO
Där vill jag också bo när ljuset har slocknat. Himlen vid solnedgångens slut.
2016-05-25

  M:tin
Himmelsk vacker poesi!!!!!!
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP