Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn

 

 

Älskade barn
Ni är allt jag har
Det bästa i livet
Nu och för alltid
och de dagar jag har kvar
 

Jag finns för er
i dur och moll
Hur än livet styr
Hör av Er till mamma,
hon har på det mesta koll

Kan hjälpa och finnas till
Min kärlek har inga gränser
Stöttar er på livets resa
Dag som natt finns jag där,
och även när tårar
på din kind glänser

 

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-25 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale