Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjau i etern

 

Fuck alla - Jag ÄR en Tiger!
Viker mig aldrig - ej för dig niger
Just det - Diplomatisk poesi
Det är en utopi
Bokstavsmagi - jag har mani
Bättre med onani

Jag ska orera
Verbalera
Kommunicera
Diktera? (N)
Dikt - Era (Y)

Puss där det känns skönast...
Ödmjukt
kurr kurr kurr - *spinner*

 

//Hahaha killarna vid baren:

"aaah, köper vi inga drinkar till brudarna ikväll,

så är det nog kört"

Mitt svar: det är det nog ändå //V-F

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-26 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale