Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För tät för att andas

 

Den blicken fyller hela mig

mellan röda läppar

öppna och redo

sugs jag in i oklarhet

fängslande i sin naturlighet

 

tillfreds med väntan

som aldrig varit förgäves

vänder du din panna i ljus

lyfter blicken utan motstånd

och visar mig vägen

 

ingen skugga faller

genom ögonfransars drill

aldrig vissnar ett strå till trots

aldrig är skogen för tät

för att andas.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-26 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP