Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjuka

 

En aningens överdrivet självkritiska
är vi nog allihopa,
med jämna mellanrum
Nog är lilla Jantelagen där
och spökar ibland,
petar och knackar
att "nu är du dum"
Alla är vi olika och
gör massor av bra
på vårt unika sätt,
och ibland blir det Wow,
och man blir alldeles stum
Inte ska man mäta sig med andra,
vad de kan och hur,
vi är på olika plan på vår resa,
men från sitt självförtroende
bör man inte vika sig
mot andras i en jämförelse en tum

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-26 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale