Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat foto


Helgonet inom mig 2

Djuret närmade sig mig och jag kunde inte se med blotta ögat
vad det va för något ? Va det någon som ville skämta med mig eller skrämma
slag på mig härute i naturens vidder. .

Som jag minns så meddelade jag ingen alls om var jag skulle befinna mig
denna vecka, förutom mina närmaste.

Alltså står jag nu helt stilla och inväntar djurets läte och rörelser ,
denna varelse står som i chock som om det är något annat . .
Plötsligt kommer skrattet ur gapet på djuret , han skrattar så han kiknar
för nu ser jag vem det är innanför dräkten.

Jag börjar skratta som en "tok" jag med, kunde inte hålla mig till slut.
Sedan utbrister jag:
- Hur sjuk får man vara , vem utav mina vänner har du lyckats dupera denna
gång?? Kalle .
Nu kliver han ur tigerstassen som verkligen såg äkta ut men jag fick
en liten "blick" från ögonen och då föll alltting på plats.

Jag va bara tvungen och kolla själv hur du har det, och hur du skulle lyckas
med att vara helt själv utan någon att prata med sa Kalle.

Nu ser du med dina egna ögon att jag har fixat det , tack.
Så snälla du lämna mig nu så jag kan fortsätta min semester på det
sättet jag planerade. Vi ses om en vecka och sen kramade jag om
honom och fortsatte med tältet . . .




Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-27 05:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt slut...:-))
2016-05-29

    Dan Myrbeck
Jag måste erkänna att jag också blivit lurad så där! Yvonne Birgersson vid Ryds servicehus i Linköping vill inte att jag nämner hennes namn, och det respekterar jag självklart.

Hon tog på sig en fruktansvärt hemsk mask och skrämde lilla
mig under lunchen!
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP