Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Figur


Vilken figur



Hur skulle det kännas
att slank och vacker
sväva guldstänkt
i det turkos lufthavet
som på en bild av Chagall

Kan det kännas lika bra
att fara omkring på en cykel
friskt leende
med kraftiga tantlår
som på en bild av Botero




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-05-06 21:51



Bookmark and Share


    HiFi
ja tänk att jag tror att det gör det!!!!!!!!!! underhållande, lite spellevinkig dikt det där, gillas
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors