Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur


Stranden



Kvällsvinden har lugnat havet
men den tredje vågen når stranden
och utplånar mina fotspår i sanden

Nästa dag väcker solvinden havet
som förlåtande pryder sanden
med pärlskimrande musselskal




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-05-06 22:02



Bookmark and Share


    HiFi
måste få fortsätta att slänga ur mig beundran över ditt sätt att beskriva naturens små nycker, du e skitduktig ju
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors