Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All tid som vi väntar

 

En lykta som glittrar

sin färd emot natt

ska aldrig fördunklas

av hånfulla skratt.

 

Den ska skina sin bild

för var vilsen figur

kunna fångas i mörker

i bedrövad natur.

 

Den ska söka och finna

en kärlekens glänta

där ska den trösta

för all tid som vi väntar.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-27 16:10



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hoppfull vacker text som ger mig som läsare tankar att ta till... Snyggt ihopflätade ord där varje mening ger styrka åt texten

2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP