Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt fick inspiration av en annan poets dikt. Det skulle först bli en kommentar, men rimtjej som jag är, så blev det en rimdikt ist.


Min PT är allt fräck

 

En personlig PT
som ska se te
att skrivande utveckling sker
När hen så ber
Skall jag dikta
utan att svikta
ej få självförtroendet i skam
Ty jag är ett svart lamm
och här ska jag stava
Ej under normer slava
Ska minsann visa
En sevärdhet som tornet i Pisa
Ska luta min hand
Får blodad tand
Min PT pushar en framåt
och då jag bokstaverar så flott
Rktigt jävla bra
För framåt jag ska
Jag får feedback direkt
Min PT är allt fräck
Ingen pardon med ordet
När jag stavar från tangentbordet
Jag tar till mig och lär
diktar mina stavelsebär
Kom och plocka
Vrider om min våta socka
Med blod och svett och tårar
Jag er läsare nu bedårar
PT klappar händerna, tjo hej
Du har nått ditt mål,
nu är du en ärbar diktartjej

Denna dikt uppkom först som en kommentar till en annan poets dikt, men som den rimtjej jag är, så blev det en egen dikt ist. 

Skriven med inspiration från

"Söker en mentor", skriven av poeten Maximilius (hans text är tyvärr raderad nu)

Tack!

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-27 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale