Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undanflykter



Jag borde nog
men jag ska bara

Egentligen skulle jag
men först måste jag

Först borde jag
kanske det, men sedan

Jag skulle verkligen
javisst, men

Kanske skulle jag ändå
men inte nu

men
men

alltid men

Borde nog
men ska bara

ska bara




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-05-06 22:12



Bookmark and Share


    HiFi
om jag inte redan kunde alla så har jag lärt mig några.. men jag ska bara...
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors