Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusten och evigheten

 

Borde jag stannat vid din sida

låtit mina känslor fortsätta gro

skulle jag talat tydligare

eller bara

satt min spade i ovigd jord.

 

Jag försökte vinna över tiden

ville inte se dig som du var

om jag hade lyft mina händer

mot lusten och evigheten

skulle jag då ha räddat oss kvar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-28 08:33



Bookmark and Share


    sunnanvind
Återigen ger du mig " tankeställare"
Om... Borde...? Efterklokhetens tankar
Så tänker jag

2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP