Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
litet kan betyda så mycket


Telefonsamtal i den sena timmen

 

 

en kär vän

undrar

bryr sig om

berättar

ens värde

[det man nästan glömt]

 

ögon bränner

av tacksamhet




Övriga genrer av anneluca
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-05-06 23:22



Bookmark and Share


  Arowana
Ögonbränneri indeed!
2006-05-06

  Svante
Sant!
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca