Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet vårmys


Till tröst


Nog mildrar det litet med
skotten ur marken
fläkten som snuddar
dina vilande skuldror
det livliga ropet
från någon helt okänd
det gröna, det lila, det gula
på berget
och skatan som ropar
så sprött på en partner
högt ovanför badet
med finkar och mesar

Fundering i mörkret
i dröm snart skall övergå
tänjas, förvridas
bli lustfylld, ge bilder
Nog mildrar det litet med
tystnad i larmet
nog är det väl där
allt egentligen sker.



20/4 2016




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-28 17:36



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra skrivet!
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP