Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns han igen?


Den syndaren


Den använda servetten
det tömda fatet
det rusande röda

den glimmande hakan
den rapande strupen
de rastlösa fötterna
de rodnande kinderna
den sömniga blicken
det uppsluppna leendet

berättade att
den syndaren
var lycklig.



18/1 2016




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-28 19:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
galant utfört
2016-08-06

  KYREUS of Sweden
Burleskt!
2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP