Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koksad och korsfäst

När du testat alla kickar,
skriver brev som du skickar,
till dig själv, eftersom andra adressater
inte i idioti intresseras

När du stjälpt
de som velat hjälpt,
som på allvar försökt;
gett ditt livs mening påökt
och du tackar alltid hoppet; raseras


Öppnar brev som du skrev från en skev till en skev:

"Lev eller dö!
Fånga dagen eller eviga natten
Ruttna eller så ett frö
Hitta Jesus eller heroin
är alternativen som står åter;
ja, ni hör ju själva hur det låter:

Ingen kan gå på vatten, eller göra det till vin."



Gud förlåter. Kokain. Amen.




Bunden vers (Annat versmått) av Bo H Bazooka
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-29 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka