Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Den där röda tråden tycks emellanåt få sig en knut, Inte bara en, utan två, och då får texten ta del av annan nonsens som letar sig ur sinnet ut, Så är det när man handlar utan inköpslista, Men hoppas ändå att jag betraktares ögon kan begeistra. )


Riding Solo - Yelling YOLO (Mors Dag var det ja..)

 

Jag har en släkt där vissa i mig
inte är förtjusad
Och jag har ett ex som påstår
att jag ständigt är berusad
Folk i staden i förtal
säger jag tar droger
De som känner mig
vet att That kind of shit
aint my kind of piroger
Men visst är jag berusad,
fast i melodins tecken
Av sinnlighet i dansen tjusad
thats my medicin
Det är mitt kännetecken

Flikar In (deep shit):

//Vad tror du
läsare i sfären
Är du också "en sån",
som sätter sig mot mig
i tvären
Lånar du en bok
på bibblan i seriositet
Men väl hemma
landar den på bordsytan
och outar din osäkerhet
Rader av kulturell skatt
Dina ögon kommer aldrig
att läsa ikapp
Stackars boken får ej blickar
Du av materialism har kickar
Ytligheten är din gud att dyrka
Det som finns på ytan
är din kind of kyrka//

Checkar ut igen:

Jag är kvinnan med naglar
fast utan manikyr
Jag dansar på havet
och skutan mot okänd
horisont styr
AB säger att sämsta kändisvinet
säljer i enorm mängd
Att vara inne och populär
är en skön kontrast
till ensamhetens gränd

Jag är stundom ekivok
Här uti min kåk
Mellan fyra väggar
och ett tak
Drar jag i min
växelspak
Speedar på i filen
Går på vatten över Nilen
Öppnar ditt öra
Nu ska du få höra
Far ut i rusningstrafiken
Valkyria tar plats
Glider sedan in i Busfabriken
Vägrar hälsogymma på SATS

Retar och stör
Åh, fy fan vilken odör
I´m made of steal
with lots of sex-appeal
Riding Solo
Yelling YOLO
That´s my kind of deal
Eagles fly alone
Free space in my zone
I´m not a pigeon
in a flock
That´s not my kind of rock
I´m riding Solo
Yelling YOLO
I got my shit together
And anyone who ever
Skiter väl i om du subtrahera
För jag kommer växa mig stark
och i turbo multiplicera

(Den där röda tråden tycks emellanåt få sig en knut, Inte bara en, utan två, och då får texten ta del av annan nonsens som letar sig ur sinnet ut, Så är det när man handlar utan inköpslista, Men hoppas ändå att jag betraktares ögon kan begeistra. )

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-29 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale